English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


Ειδήσεις, powered by iNews

 

                                                                                             

                                                                                                  

            

      

                           

                                                                                 JOBFORYOU-Blog

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ    ΕΡΓΑΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ      ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ      ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ               

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Γνωρίστε το Neuvoo!

Τι ακριβώς είναι το Neuvoo:

 Το neuvoo.gr είναι μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης θέσεων εργασίας στην Ελλάδα. Ξεκινώντας την ιστορία του από τον Καναδά, όπου το όνομα του είναι συνώνυμο με την ‘αναζήτηση θέσεων εργασίας’, μετράει παραπάνω από 3 χρόνια στην elite του τομέα του. Οι 15.000.000 θέσεις για εργασια που μπορεί κάνεις να βρει σε όλο τον κόσμο μέσα από τον υπολογιστή του, είναι κάτι που κάνει το neuvoo να θεωρείται ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φτιάξει κανείς την καριερα του.

 Γιατί το neuvoo.gr και όχι κάποιο άλλο site;

  Η αναζήτηση σε πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες, αγγελιες σε εφημερίδες καθώς και γραφεία καριέρας έχει αρχίσει, σίγουρα, να κουράζει τον κόσμο. Στο neuvoo ο επισκέπτης μπορεί να βρει  συγκεντρωμένες θεσεις εργασιας από πολλά διαφορετικά sites ώστε να βρει τη δουλεια που επιθυμεί. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης δεν χρειάζεται να έχει ανοιχτές παραπάνω από μία ιστοσελίδες, παρά μονό το site του neuvoo.

 Και αν δεν βρω στην Ελλάδα αυτό που θέλω;

  Τότε σίγουρα θα το βρεις στις άλλες 38 χώρες που το neuvoo έχει ανοίξει. Η ανεργία στην Ελλάδα είναι σίγουρα μεγάλη, και πολλοί είναι αυτοί που κοιτάνε την προοπτική του εξωτερικού για μια καινούργια σελίδα στη ζωή και τη καριέρα τους. Το Neuvoo έχει ανοίξει τις πύλες του σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική καθώς επίσης και σε χώρες όπως την Ιαπωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 Είμαι εργοδότης και θέλω να προβάλω τη θέση εργασίας μου, γιατί στο neuvoo;

 Γιατί εδώ επιτυγχάνεται η πιο άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική προώθηση των θέσεων εργασίας σας. Δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε τόσο εύκολη διαδικασία στην δημοσίευση της θέσης. Ο κόσμος μπορεί μέσα σε 2 λεπτά να δει την θέση εργασίας του δημοσιευμένη και στοχευμένη στους κατάλληλους υποψηφίους. Επίσης, το σύστημα των newsletters του neuvoo δεσμεύεται να φέρει τους εργοδότες με τους υποψήφιους ακόμα πιο κοντά.

 Η αναζήτηση εργασίας ξεκινάει από εδώ! Το Neuvoo είναι διαθέσιμο στις παρακάτω χώρες:

 

 6 ικανότητες που χρειάζεται να έχουμε σε κάθε εργασία!

 Όταν η δουλειά σου έχει να κάνει μόνο με χαρτιά και τα μόνα άτομα που συναντάς είναι κυρίως οι συνάδελφοι σου, τότε τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα για εσένα. Όπως καταλαβαίνεις εκεί που χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια,είναι όταν πρέπει να έρθεις σε επαφή με πελάτες.

Ποιες είναι όμως αυτές οι ικανότητες που θα πρέπει να έχεις προκειμένου να ξεχωρίσεις σε μια τέτοιου είδους θέση;Υπάρχουν έξι σημαντικά στοιχεία που καλό θα ήταν να υπάρχουν σε κάθε είδους εργασία και αν επιτελείται!

 

 

 1. Υπομονή

   Η υπομονή είναι το κυριότερο ειδικά όταν βρισκόμαστε σε επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι η καλή και αποτελεσματική

εξυπηρέτηση υπερτερεί της γρήγορης εξυπηρέτησης. Γι' αυτό και εσύ θα πρέπει να την χρησιμοποιείς ώστε να καταλαβαίνεις καλύτερα τα προβλήματα αλλά και τις ανάγκες τους από την εταιρεία.

 2. Σωστή επικοινωνία

 Εξίσου σημαντικό είναι το να μπορείς να καταλάβεις πλήρως το τι θέλει ένας πελάτης, αλλά και να μπορείς να του εξηγήσεις όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζει πριν προχωρήσετε παρακάτω.Ένας πολύ βασικός λόγος που οι επιχειρήσεις χάνουν πελάτες είναι λόγω του ότι δεν έχουν σωστή επικοινωνία, οπότε ο υποψήφιος πελάτης φεύγει χωρίς να του έχουν διευκρινήσει όσα θα ήθελε.

3. Γνώση του προϊόντος

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να εργάζεσαι σε μία επιχείρηση και να μην μπορείς να περιγράψεις τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που θέλει να προωθήσει η εταιρεία.Φυσικά αυτό δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητες του καθενός, αλλά αν η θέση σου είναι να συναναστρέφεσαι και με τους πελάτες θα πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα.

4. Διαχείριση χρόνου

Σαφώς και θα πρέπει να αφιερώνεις χρόνο σε έναν πελάτη ούτως ώστε να μπορέσεις να του εξηγήσεις ότι ενδιαφέρεται να μάθει, αλλά θα πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι και τον χρόνο σου. Αν δεις ότι έχεις ήδη προσπαθήσει αρκετά και δεν έχεις καταφέρει να τον εξυπηρετήσεις ή δεν γνωρίζεις την λύση στο πρόβλημα του, θα πρέπει να ζητήσεις από κάποιον πιο ειδικό να το κάνει.

5. Ψυχραιμία

Αν τους αντιμετωπίζεις όλους με ένα χαμόγελο και ηρεμία στο πρόσωπο και τον τόνο της φωνής σου, σίγουρα τα αποτελέσματα σου θα είναι πολύ καλύτερα από το να είσαι νευρικός. Επιπλέον βλέποντας σε ακόμη και ο πιο νευρικός πελάτης θα ρίχνει τους τόνους για να μπορείτε να συνεννοηθείτε.

6. Πειθώ

Η πειθώ είναι μια δεξιότητα που θα έπρεπε σίγουρα να έχουμε όλοι μας, ακόμη και στην καθημερινότητα μας. Ειδικά όμως αν ασχολείσαι με την εξυπηρέτηση πελατών ίσως είναι και το κλειδί για να κλείσεις μία πολύ καλή συμφωνία.

 
 

 

 Οι ψυχολογικές επιπτώσεις της έλλειψης εργασίας

    Η ανεργία, πλήττει έντονα  την ελληνική κοινωνία την τελευταία δεκαετία και ειδικότερα την τοπική μας κοινωνία. Από ψυχολογικής άποψης η ανεργία είναι ένας σοβαρός ψυχοκοινωνικός παράγοντας στρες....

Οι άνεργοι έχουν χαμηλότερη αυτοπεποίθηση, νιώθουν απορριπτέοι από την κοινωνία και με τη σειρά τους αναπτύσσουν αισθήματα εχθρότητας για αυτή, βιώνουν χρόνια πικρία κι απογοήτευση και παρουσιάζουν συμπτώματα κατάθλιψης. Αναπτύσσεται μέσα τους η αίσθηση πως δεν μπορούν να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία της ζωής τους κι έτσι ψαλιδίζουν τις προσδοκίες τους από τον εαυτό τους και τους άλλους.

Σε περιπτώσεις ανέργων που χάνουν μια μακροχρόνια σταθερή εργασία το στρες που βιώνουν θεωρείται πως είναι μεγαλύτερο από το στρες που εκλύεται από το θάνατο ενός καλού φίλου ή από αυτό της ύπαρξης μιας σοβαρής αρρώστιας στην οικογένεια. Επίσης, στους άνεργους απόφοιτους δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά μετά την αποφοίτησή τους, συχνά παρατηρείται μια καθήλωση στην ιδιότητα του μαθητή ή του φοιτητή αντίστοιχα, σε συνάρτηση με τον τρόπο ζωής, τις αξίες, την αυτοεικόνα τους και τις προσδοκίες τους από τον εαυτό τους. Όλα τα παραπάνω, σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να εκφραστούν μέσα από ψυχοσωματικά προβλήματα ή να βρουν διέξοδο στον αλκοολισμό και στην κατάχρηση άλλων ουσιών, ακόμα και στη συμμετοχή σε αντικοινωνικές ομάδες και σε άλλες παραβατικές συμπεριφορές.

Επίσης, τα χαρακτηριστικά προβλήματα των ανέργων έχουν επιπτώσεις και στην οικογένεια τους: Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις άνεργων γονιών, η απογοήτευση, η πικρία, η αίσθηση ανικανότητας συντήρησης του εαυτού και της οικογένειας δημιουργούν αμφιθυμικά συναισθήματα του ανέργου σε σχέση με την οικογένειά του, που μπορεί να εκφραστούν μέσα από συνεχή ευερεθιστότητα,έντονες συγκρούσεις και τάσεις φυγής.

Τα προαναφερθέντα προβλήματα των ανέργων μετριάζονται όταν ο άνεργος παρ' όλη την ανεργία του μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητος, όταν πριν την ανεργία του,χαρακτηρίζονταν από υψηλή αυτοπεποίθηση κι όταν διατηρεί τις κοινωνικές του συναναστροφές και τις άλλες του ενασχολήσεις (κάτι που συχνά εξαρτάται και από τα εισοδήματά του).

Η ημιαπασχόληση ή η απασχόληση σε χαμηλόμισθες ανασφάλιστες εργασίες με αβέβαιο μέλλον, αν και ενδέχεται να μετριάζει κάπως τα άμεσα συναισθήματα απογοήτευσης και πικρίας των ανέργων δεν εξωραΐζει το βαθύτερο άγχος που προέρχεται από την αίσθηση απώλειας ελέγχου της ζωής και του ψαλιδίσματος των ονείρων του εργαζόμενου.

Η ισχυρή δομή της ελληνικής οικογένειας, ιδιαίτερα στην επαρχία, απορροφά πολλούς από τους κραδασμούς που δημιουργεί η ανεργία και συχνά η όλη δυσαρέσκεια, το άγχος και η απογοήτευση του ανέργου σηκώνονται από τους δικούς της ώμους. Καθώς, ωστόσο, και η οικογένεια σταδιακά χάνει το δέσιμο που είχε στις παλιότερες δεκαετίες και καθώς η ίδια η ανεργία λειτουργεί διαβρωτικά για την οικογένεια, η ανεργία από ατομικό και οικογενειακό πρόβλημα τείνει να εκδηλώνεται, όλο και περισσότερο, σαν κοινωνικό πρόβλημα.

Παρ όλα αυτά η ανεργία δεν παύει να είναι ένα σοβαρό ψυχοκοινωνικό πρόβλημα κι αφορά κάθε πολιτεία που θέλει να εξασφαλίζει στους πολίτες της συνθήκες ασφάλειας και ψυχικής ισορροπίας.

 

 

   


Περισσότερα άρθρα:

 Επιλογή εργασιακού προσωπικού:Επιδιώξεις και ερωτήματα

 Ένα ''προφητικό'' κείμενο του 2000,για τα σημερινά συμβαίνοντα στην εργασία

 Βελτιώνοντας τη διάθεση στο χώρο εργασίας...

 Τι πρέπει να κάνουμε,για μια επιτυχημένη αναζήτηση εργασίας

 

 

 

         

      Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή πλατφόρμα ζήτησης και προσφοράς εργασίας JOBFORYOU

    Η παρουσία μας στους χώρους αγοράς εργασίας και το μεγάλο πελατολόγιό μας,εγγυώνται την

    εύρεση κατάλληλου προσωπικού για το σπίτι,την οικογένεια,τα αγαπημένα πρόσωπα,καθώς και

   για κάθε είδους επιχειρήσεις και εταιρείες.Επενδύουμε στις ανάγκες σας για να βρούμε μαζί το                  προσωπικό που επιθυμείτε,σάς υποστηρίζουμε σε κάθε φάση της επιλογής υποψηφίων και αυτό               συνεχίζεται και μετά τη διαδικασία της πρόσληψης.Εμείς διαλέγουμε τα κατάλληλα πρόσωπα,

  αλλά η τελική επιλογή είναι δική σας!

   Έχουμε πολυετή εμπειρία στους τομείς όπως γηροκόμοι,οικιακές βοηθοί,baby-sitters,προσωπικό             ξενοδοχείων,προσωπικό καθαρισμού και,γενικά,σε κάθε τομέα που παρατηρείται ζήτηση.

  Επικοινωνήστε στο 2108838259 ή στο 6999896284!Στο JOBFORYOU,μπορούμε να βρούμε μια καλή

  λύση είτε προσφέρετε είτε ψάχνετε για εργασία!

 

 

______________________________________________________________________________________________________________                               

   

 

Γηροκόμοι-αποκλειστικές-οικιακό προσωπικόΓηροκόμοι-αποκλειστικές-οικιακό προσωπικό

 

Γηροκόμοι-αποκλειστικές-οικιακό προσωπικό

Εσωτερικές και εξωτερικές γηροκόμοι,νοσοκόμες,οικιακές βοηθοί, αποκλειστικές,καθαρίστριες,κηπουροί κ.α.. Περισσότερα...

 

                                             

                               

Baby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιώνBaby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιών

 Baby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιών

  Αξιολογούμε και προτείνουμε baby-sitters και βρεφοκόμους,με άριστες

συστάσεις,οι οποίες έχουν την εμπειρία και την κατάλληλη προϋπηρεσία

ώστε να κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας! Περισσότερα...                                                   

                                                                   

 

 

 

Σερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέΣερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέ

Σερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέ

Η προθυμία,η ευχάριστη και άνετη διάθεση,η εμφάνιση και η προϋπηρεσία

σε διάφορες ανάλογες θέσεις,είναι τα κριτήρια μας για να σας προτείνουμε σερβιτόρους και σερβιτόρες για την επιχείρησή σας,οπουδήποτε και αν βρίσκεται στη χώρα!   Περισσότερα... 

 

 

                     

Καμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχείαΚαμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχείαΚαμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχεία

 Κάθε ξενοδοχείο,τουριστικό κατάλυμα και,ευρύτερα,κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα,βασίζεται στη σωστή παροχή υπηρεσιών.Το προσωπικό που απασχολεί,είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά λειτουργικά στοιχεία μιας τέτοιου είδους μικρής ή

μεγάλης επιχείρησης.Παρέχουμε καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό ως καμαριέρες,υπάλληλοι υποδοχής,υπάλληλοι τροφοδοσίας,αποθηκάριοι κ.α..  Περισσότερα...

 

 ____________________________________________________________________________________  

 

        

 Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας μαζί σας.Για αυτό το λόγο το έμπειρο προσωπικό μας

 είναι πάντα στην διάθεσή σας,έτσι ώστε να προσφέρει  σε εσάς άμεσες και  αποτελεσματικές υπηρεσίες,προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.

  Η ιδιαίτερη κατανόηση των αναγκών σας,δια μέσου μιας ειλικρινούς επικοινωνίας,φέρνει πάντα την  καλύτερη δυνατή λύση!

 

 

                                                   Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! 

 

 

 

  

________________________________________________________________________________________________________________

 ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ          ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ                JOBFORYOU-Blog

 

                                                                                                        _______________________________________________________________________________________                                 

687237