English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                             

 

 

 

                          ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

  

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ''ΕΛ.ΠΕ.'' ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ''ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ''

 

 

Δύο μεγάλοι όμιλοι επιχειρήσεων αναζητούν προσωπικό για την κάλυψη θέσεων εργασίας σε Ασπρόπυργο και Άγιο Νικόλαο.

 

Αναλυτικά τα ΕΛΠΕ αναζητούν Υπεύθυνο Προβλήτα για τη Διεύθυνση Διακίνησης στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου (Loading Master) ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ : YΠΠ2. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται: το δίπλωμα Πλοιάρχου Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού, με τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία Πλοιάρχου ή Υποπλοιάρχου σε δεξαμενόπλοια ήδίπλωμα Πλοιάρχου Β’ τάξεως με εξαετή προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια ή Μηχανικού Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού με τριετή προϋπηρεσία Α’ ή Β’ Mηχανικού σε δεξαμενόπλοια, ή δίπλωμα Μηχανικού Β’ τάξεως με εξαετή προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια, ηλικία έως 42 ετών (το έτος γέννησης να μην είναι προγενέστερο του 1976), καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (κατοχή πτυχίου FCE ή αντίστοιχου), καλή γνώση χρήσης Η/Υ, αδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας την οποία θα πρέπει οι υποψήφιοι να κατέχουν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης. Για τους άνδρες υποψήφιους, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης, συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση: http://www.helpe.gr Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018. 

 

Μηχανικοί

 

Παράλληλα, τρεις διαθέσιμες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει στον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS με βάση το εργοστάσιο στον Άγιο Νικόλαο. Αναλυτικα ζητούνται: Μηχανικός Τεχνικής Υποστήριξης Θερμοηλεκτρικών Σταθμών (ΘΗΣ) (Κωδικός Θέσης: ΜΤΥΘΗΣ), Μηχανολόγος Μηχανικός – Υπεύθυνος Βάρδιας Λειτουργίας (Κωδικός Θέσης: ΜΜΥΒΛ 0618) και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Υπεύθυνος Βάρδιας Λειτουργίας (Κωδικός Θέσης: ΗΜΥΒΛ 0618). Ο Μηχανικός Τεχνικής Υποστήριξης Θερμοηλεκτρικών Σταθμών παρακολουθεί τη λειτουργία και τα τεχνικά αποτελέσματα των ΘΗΣ και μελετά λύσεις σε τεχνικά προβλήματα που ανακύπτουν, σε συνεργασία με την ιεραρχία των ΘΗΣ, καταρτίζει συμβάσεις επιθεωρήσεων και συντήρησης του βασικού εξοπλισμού (power train) και παρακολουθεί την υλοποίηση τους. Αρχειοθετεί τις τεχνικές εκθέσεις των αποτελεσμάτων των επιθεωρήσεων και συντηρήσεων και παρακολουθεί τις τυχόν εκκρεμότητες ή ενέργειες, που θα προκύψουν, αναλαμβάνει την προμήθεια των ανταλλακτικών του βασικού εξοπλισμού, σε συνεργασία με το αρμόδιο προσωπικό ΘΗΣ, διατηρώντας αρχείο με τα δεδομένα των υπαρχόντων ανταλλακτικών του power train, σε απόθεμα ή στην εγκατάσταση και παρακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας και των καλών πρακτικών που εφαρμόζονται στους ΘΗΣ.

 

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Πολυτεχνικής Σχολής με ειδίκευση Μηχανολόγου Μηχανικού, κατά προτίμηση Ενεργειακής Κατεύθυνσης, εμπειρία 1-5 ετών σε Θερμικούς Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας είτε στη φάση κατασκευής είτε/και στη φάση λειτουργίας και συντήρησης, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές ικανότητες, ικανότητα επίλυσης τεχνικών προβλημάτων, εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ (MS Office). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ιστοσελίδα μας: http://www.mytilineos.gr/el-gr/cv/submission-form

 

 

 Η FRAPORT GREECE ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΡΟΔΟ

 

 

H Fraport Greece αναζητάει ταλαντούχα, δυναμικά και έμπειρα στελέχη, με στόχο να τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Στόχος της Fraport Greece είναι να προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους της, επαγγελματικές και ατομικές ευκαιρίες να εξελιχθούν σε προσωπικό επίπεδο.

 

Μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας στην ενότητα «Καριέρα» μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, αφού πρώτα εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Η Fraport Greece δεν ενθαρρύνει την αποστολή αιτήσεων με άλλα μέσα, όπως ταχυδρομείο ή φαξ.

Αυτη τη περίοδο η εταιρία αναζητά προσωπικό σε Αθηνα και Ρόδο.

Τοποθεσία: Έδρα, Αθήνα (κωδικός: BSPM)

IT Business Systems Project Manager

The IT Business Systems Project Manager has the overall responsibility for the design and implementation of management information and business systems and reporting tools and the project management of the supported applications.

Job Qualifications

 • 3 years demonstrated experience in implementing, supporting and evaluation of management information systems and related business systems
 • University degree in Computer Science or relevant field
 • PMP Certification
 • Experience in working with MIS systems and other business software (ERP, DMS/CRM, etc.)
 • Experience in design and implementation of web based systems using vendor specific or open source technologies
 • Knowledge of Relational Databases
 • Knowledge of Project Management and ITIL Methodologies
 • Fluency in spoken and written English
 • Excellent communication and social skills

Υποβάλετε το βιογραφικό σας για τη θέση: https://www.fraport-greece.com/ell/kariera/apostolh-biografikoy-shmeiwmatos?JobCode=BSPM

IT & T FIELD ENGINEER

Τοποθεσία: Αεροδρόμιο Ρόδου (κωδικός: ITRHO_0518)

Υποβάλετε το βιογραφικό σας για τη θέση: https://www.fraport-greece.com/ell/kariera/apostolh-biografikoy-shmeiwmatos?JobCode=ITRHO_0518

 

 

 

 

                                              Άν ενδιαφέρεστε για θέσεις εργασίας στο εξωτερικό,δείτε εδώ!

 

 

 

 

 

 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ''AEGEAN''

 

Νέες θέσεις εργασίας ενδιαφέρεται να καλύψει η Aegean Airlines. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις διεκδικήσουν υποβάλλοντας το βιογραφικό τους.

 

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. (aegean airlines) στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες για το έτος 2018, αναζητά:

 

Μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών (Cabin CrewMembers) με έδρα την Αθήνα (ATH) Τυπικά προσόντα:

 

 • Απολυτήριο Λυκείου
 • Άριστη γνώση αγγλικών
 • Δεύτερη ξένη γλώσσα (γαλλικά ή ρωσικά ή ιταλικά ή γερμανικά) θα θεωρηθεί προσόν
 • Πτυχία ανωτέρων ή ανωτάτων Σχολών θα θεωρηθούν προσόν

 

Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις Στα υποβληθέντα βιογραφικά σημειώματα είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται πρόσφατη φωτογραφία.

 

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.jobs.net/jobs/aegeanair/el-gr/all-jobs/Greece/?TNMissingJobRedirect=true

 

 

 

 

 ___________________________________________________________________________________________________________________________                              

   

 

Γηροκόμοι-αποκλειστικές-οικιακό προσωπικόΓηροκόμοι-αποκλειστικές-οικιακό προσωπικό

 

Γηροκόμοι-φροντίδα ηλικιωμένων-οικιακό προσωπικό

 

 

                                             

 

 

 

 

 

 

                               

Baby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιώνBaby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιών

 

 

Baby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιών και βρεφών

 

 

                                               

                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέΣερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέ

 

 

Σερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέ

 

 

 

           

 

 

 

 

       

 

 

Καμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχείαΚαμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχεία

 

 

Καμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχεία-rooms to let

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

        

 Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας

 μαζί σας.Για αυτό το λόγο η ομάδα των διαχειριστών μας είναι συνεχώς διαθέσιμη,

 για κάθε απορία,ερώτηση ή ανάγκη σας,έτσι ώστε να σας προσφέρει υπηρεσίες,

προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας και χωρίς περιττές επιβαρύνσεις.

Καλή περιήγηση!