English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιατί άραγε κάποιοι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν πιο εύκολα στην κορυφή της ιεραρχίας σε μια επιχείρηση, από κάποιους άλλους; Είναι θέμα ταλέντου, σπουδών, ή γνωριμιών; Τίποτα από όλα αυτά απαντούν οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας. «Αυτό που διαχωρίζει έναν επιτυχημένο εργαζόμενο από έναν μέτριο είναι η συμπεριφορά.

Τα θετικά άτομα είναι πιο υγιή, έχουν καλύτερες σχέσεις, κάνουν αξιοζήλευτη καριέρα και κερδίζουν περισσότερα χρήματα», επισημαίνουν.

 

 

 

Ελέγχω τη μοίρα μου

Μην περιμένετε να εμφανιστεί μία εξαιρετική ευκαιρία στη δουλειά, χωρίς να κάνετε κάτι εσείς. Οι επιτυχημένοι επαγγελματίες ρισκάρουν και προκαλούν οι ίδιοι τα ωραία πράγματα. Προσπαθήστε να σκεφτείτε την καριέρα σας με έναν διαφορετικό τρόπο. Μπορείτε να οδηγηθείτε στην κορυφή, αρκεί να αποφασίσετε ότι εσείς ορίζετε τη μοίρα σας.

Τα πάντα είναι πιθανά

Εάν θεωρείτε ότι δεν θα γίνετε ποτέ επικεφαλής στην εταιρία, όπου εργάζεστε, τότε σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί. Υιοθετήστε μία διαφορετική συμπεριφορά και κινητοποιήστε τον εαυτό σας προς το στόχο αυτό. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι και θα το πετύχετε.

Όλες οι δουλειές είναι σημαντικές

Σίγουρα δεν ξέρετε πότε θα γίνει αντιληπτή η δουλειά σας. Αυτό είναι ένας βασικός λόγος για να επικεντρώνεστε στα καθήκοντα σας και να απολαμβάνετε την εργασία σας, όποια και αν είναι αυτή. Αν δίνετε την αντίστοιχη προσοχή να είστε σίγουροι ότι ο επαγγελματισμός σας θα εκτιμηθεί γρήγορα και θα πάρετε σε μικρό χρονικό διάστημα την πρώτη προαγωγή ή πολύ γρήγορα η επιχείρηση θα σας εμπιστευτεί και θα σας αναθέσει περισσότερες ευθύνες.

Αξιοποιήστε όλες τις γνωριμίες

Δεν χρειάζεται να είστε επιθετικοί στο χώρο εργασίας. Αυτό που είναι απαραίτητο για να φτάσετε στην κορυφή είναι να είστε ευχάριστοι με τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους, τους υφισταμένους και γενικότερα με όλους τους ανθρώπους γύρω σας. Για παράδειγμα, αν νομίζετε ότι δεν είναι σημαντικό να έχετε μία καλή σχέση με τη γραμματέα του διευθυντή σας, κάνετε λάθος. Προσπαθήστε να κάνετε καλές επαφές, να είστε ευγενικοί με τους άλλους γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι ρόλο θα παίξουν στο μέλλον οι παλιότερες γνωριμίες σας.

Δεν είστε «φτιαγμένοι» για αυτή τη δουλειά

Αν ξοδεύετε το χρόνο σας πιστεύοντας ότι δεν σας ταιριάζει η εργασία η οποία έχετε αναλάβει, σίγουρα υποφέρετε καθημερινά. Μπορεί η συγκεκριμένη απασχόληση να μην είναι αυτή των ονείρων σας να θυμάστε όμως ότι οι επιτυχημένοι επαγγελματίες συμπεριφέρονται και δρουν σαν να βρίσκονται στη δουλειά των ονείρων τους συνεχώς.

 

 

                                                            Δείτε όλα τα επιδόματα που μπορεί να δικαιούστε,εδώ!

 

 

Δεν έχει σημασία μόνο τι ξέρετε, αλλά και ποιους ξέρετε

Οι επαγγελματίες αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα του δικτύου των επαφών μέσα και έξω από το γραφείο. Είναι απαραίτητο για την καριέρα σας να χτίσετε επαγγελματικές επαφές. Προσκαλέστε έναν συνεργάτη σας για φαγητό. Βρείτε μετά το γραφείο. Ενσωματωθείτε στην ομάδα των συναδέλφων σας. Κάντε τα σωστά βήματα για να μπορέσετε να χτίσετε τις κατάλληλες γνωριμίες για το μέλλον σας.

Αναλάβετε περισσότερες ευθύνες

Καθήκον σας είναι να αναζητάτε συνεχώς τρόπους για να βελτιώσετε τον επαγγελματισμό σας. Προσφερθείτε να αναλάβετε μία επιπλέον εργασία. Οι επιτυχημένοι εργαζόμενοι δεν τελειώνουν απλά τη δουλειά τους και αποχωρούν από το γραφείο. Επιδιώκουν να αφήσουν το στίγμα τους στην επιχείρηση.

Η αποτυχία θα «προλειάνει» το έδαφος για την επιτυχία

Μπορεί να φαίνεται ότι κάποιοι εργαζόμενοι δεν έχουν ποτέ στραβοπατήματα στο δρόμο τους, η αλήθεια όμως είναι ότι όλοι αποτυγχάνουν κάποια στιγμή. Η διαφορά μεταξύ των επιτυχημένων και των αποτυχημένων ανθρώπων είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την αποτυχία. Αυτοί που φτάνουν ψηλά είναι εκείνοι που μαθαίνουν από τα λάθη τους και προχωράνε παρακάτω.

 

Γίνετε οι ίδιοι οι πιο φανατικοί θαυμαστές του εαυτού σας

Μην περιμένετε να έρθει κάποιος στο γραφείο να αναγνωρίσει τα ταλέντα και τα εφόδιά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να το κάνετε μόνοι σας. Συζητήστε για τα επιτεύγματά σας στην εταιρία. Οι επαγγελματίες ξέρουν πώς να παρουσιάζουν τις επιτυχίες τους χωρίς να καυχιούνται.

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν σταματούν ποτέ

Σίγουρα θα υπάρχουν ημέρες, όπου θα πρέπει να φαίνεστε χαρούμενοι μόνο και μόνο για τους τύπους. Να θυμάστε όμως ότι οι επιτυχημένοι επαγγελματίες ψάχνουν για νέες προκλήσεις συνεχώς. Κρατήστε το μυαλό, τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Δεν ξέρετε πότε θα ανακαλύψετε την ευκαιρία που θα αλλάξει την πορεία της καριέρα σας.

 __________________________________________________________________________________________________________________________                              

   

 

 

 

 

 

           Οικιακό Προσωπικό-Γηροκόμοι-Babysitters 

 

 

                                             

 

 

 

 

 

                               

    

 

 

         

        Σερβιτόροι-Σερβιτόρες-Προσωπικό Εστίασης

 

 

 

           

 

 

 

  

 

 

 

 

         Καμαριέρες-Προσωπικό για Ξενοδοχεία-Rooms To Let 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                              

                         

           Εργασία-Απασχόληση στο Εξωτερικό                                              

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________________________

 

 

        

 

 Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας

 μαζί σας.Για αυτό το λόγο η ομάδα των διαχειριστών μας είναι συνεχώς διαθέσιμη,

 για κάθε απορία,ερώτηση ή ανάγκη σας,έτσι ώστε να σας προσφέρει υπηρεσίες,

προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας και χωρίς περιττές επιβαρύνσεις.

Καλή περιήγηση!