English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ:ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ VOUCHER!

 

Νέα ανακοίνωση δημοσιεύτηκε σχετικά με το πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία και τους ωφελούμενούς του. Το voucher σας ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμο το Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης της πρόσκλησης «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε θύλακες ανεργίας ΟΑΕΔ – Β’ Φάση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων (Β Κύκλος)»»

 

Επισημαίνεται ότι οι πάροχοι που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αντιρρήσεις εντός αποκλειστικής προθεσμίας 3 εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση του Μητρώου, δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00 μεσημβρινή.

 

 

Η υποβολή των αντιρρήσεων γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση του σχετικού εγγράφου ή ταχυδρομική αποστολή του στη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, «Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τομέας Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας» (Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΑπΚΟ), Υποδιεύθυνση ΙΙ, Υπ’οψιν αρμόδιας Τριμελούς Επιτροπής εξέτασης αντιρρήσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης με αριθ. 2/2018 Διεύθυνση: Κοραή 4, 10464, Αθήνα.

 

Στην περίπτωση της επί τόπου κατάθεσης θα λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία / αριθμός πρωτοκόλλου από το Γραφείο Πρωτοκόλλου της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΑπΚΟ (3ος όροφος, Γραφείο Γ21). Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αποστολής με ΕΛΤΑ ή με εταιρίες ταχυμεταφορών θα πρέπει ο φάκελος να φέρει ημερομηνία αποστολής έως και τις 25/06/2018, ώρα 12.00 μεσημβρινή.

 


 

 

                       Άν σας ενδιαφέρουν περισσότερα νέα από τον χώρο της εργασίας και της αγοράς,δείτε εδώ!

 

 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ''Ο.Σ.Ε.''-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ!

Μετά την έγκριση που δόθηκε από τον ΑΣΕΠ ανοίγει ο δρόμος για να προκηρυχθούν 35 νέες θέσεις εργασίας στον ΟΣΕ. Οι συμβάσεις απασχόλησης θα είναι 18μηνες, οι ειδικότητες αφορούν τον τομέα της καθαριότητας και η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί πάρα πολύ σύντομα.

35 ΥΕ καθαριότητας

 

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των θέσεων:

 

 

 

 

 

 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Το κεντρικό πλαίσιο της εργασίας με τους νέους, που εκκινεί από την Εθνική Στρατηγική «Νεολαία ’17-’27», βρίσκεται αυτό το διάστημα στο επίκεντρο των εργασιών της γενικής γραμματείας Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης. Πιο συγκεκριμένα, το κομμάτι της συμβουλευτικής και της υποστήριξης των νέων.

Μάλιστα, την έναρξη του διαλόγου με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να αναγνωριστεί και να κατοχυρωθεί στην Ελλάδα το επάγγελμα του συμβούλου νέων (youth worker), σηματοδότησε μία πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας μεταξύ του γενικού γραμματέα, Παυσανία Παπαγεωργίου, και νομικών και φυσικών προσώπων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της νεολαίας.

Εκπρόσωποι από το ελληνικό σωματείο των συμβούλων νέων, φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται ως σύμβουλοι νέων, εκπρόσωποι δήμων που ασχολούνται με το κομμάτι της νεολαίας συζήτησαν για το πώς μπορούν να εξασφαλιστούν ποιοτικές υπηρεσίες από τους youth workers, πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα ασφαλές πλαίσιο συμμετοχής των νέων σε δραστηριότητες καθοδηγούμενες από youth workers, καθώς επίσης και για τον συντονισμό που πρέπει να υπάρξει μεταξύ των φορέων, των ατόμων και των δήμων που είτε προσφέρουν, είτε έχουν ανάγκη από τέτοιες υπηρεσίες.

 

Από την πρώτη αυτή συζήτηση, έγινε σαφές ότι θα πρέπει το επάγγελμα και η ταυτότητά του να γίνει γνωστό στην κοινωνία, προτού αναγνωριστεί θεσμικά, καθώς επίσης και να υλοποιηθούν προγράμματα του Erasmus+ Υouth για την επιμόρφωση και κατάρτιση των συμβούλων νέων.

Μάλιστα, στόχος της γενικής γραμματείας είναι να προκύψει μία νέα γενιά συμβούλων νέωνμέσα από τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα και τους ήδη υπάρχοντες λειτουργούς.

Τέλος, τονίστηκε ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην όλη διαδικασία και συμφωνήθηκε, μέσα από το πρόγραμμα “Europe goes local” να επιδιωχθεί η εκπαίδευση και κατάρτιση στελεχών της σε θέματα νεολαίας.

 

 ______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 ___________________________________________________________________________________________________________________________                              

   

 

Γηροκόμοι-αποκλειστικές-οικιακό προσωπικόΓηροκόμοι-αποκλειστικές-οικιακό προσωπικό

 

Γηροκόμοι-φροντίδα ηλικιωμένων-οικιακό προσωπικό

 

 

                                             

 

 

 

 

 

 

                               

Baby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιώνBaby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιών

 

 

Baby-sitters-βρεφοκόμοι-φύλαξη παιδιών και βρεφών

 

 

                                               

                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέΣερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέ

 

 

Σερβιτόροι-σερβιτόρες-προσωπικό καφέ

 

 

 

           

 

 

 

 

       

 

 

Καμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχείαΚαμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχεία

 

 

Καμαριέρες-προσωπικό για ξενοδοχεία-rooms to let

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

        

 Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας

 μαζί σας.Για αυτό το λόγο η ομάδα των διαχειριστών μας είναι συνεχώς διαθέσιμη,

 για κάθε απορία,ερώτηση ή ανάγκη σας,έτσι ώστε να σας προσφέρει υπηρεσίες,

προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας και χωρίς περιττές επιβαρύνσεις.

Καλή περιήγηση!